Thursday 7 July 2011

Από τα αρχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αν και όλα τα παρακάτω ωχραίνουν μπροστά στα έκτροπα που γίνονται τις τελευταίες μέρες στις διαδηλώσεις, αλλά παρόλα αυτά έχω ιερό καθήκον στην πατρίδα και στην συνείδησή μου, να τα γράψω.

Πριν δύο βδομάδες, συνάδελφος είχε ατύχημα με οδηγό που παραβίασε στοπ.  Δείτε τo πόρισμα της αστυνομίας που θα χρησιμοποιηθεί στην δικογραφία. Έσβησα τα ονόματα για να μην μπουκάρουν σπίτι μου με χημικά άτομα της ομάδας Ζήτα, Δέλτα, και Κάππα.



Α, και αν δεν το καταλάβατε, εννοείται ότι δεν έγινε σε κανέναν αλκοτέστ.

Και αυτό είναι ένα παράδειγμα μόνο για την αξιοπιστία της Ελληνικής Αστυνομίας. Οικογενειακός μου φίλος, συνταξιούχος, πριν μήνες, είδε κάποιους να προσπαθούν να διαρρήξουν την μονοκατοικία δίπλα από το σπίτι του. Ήταν μετά τις 12 και πήγε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου για να μιλήσει με τους αστυνομικούς που ήταν σε βάρδια. Τους βρήκε σε κατάσταση μέθης, να πίνουν ουζάκια. Πολύ σοφά, φοβήθηκε να πει οτιδήποτε και έφυγε.

Και τέλος, ίσως θυμάστε που είχα γράψει παλαιότερα για την συμπεριφορά τους όταν είχαν πάει στο τμήμα κάτι κοριτσάκια που δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο.