Tuesday, 5 July 2011

Η Μάζα απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια της.

Η MAZA guild (της οποίας το blog αυτό είναι πνευματικό παιδί), με ανοιχτή επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει στο κυβερνών κόμμα να χρησιμοποιεί στις κομματικές του εκδηλώσεις τα τραγούδια "Οεοε Ιμμόρταλ" και "Μάζα οοεεοοααα", ;όπου το πρώτο αποτελεί ωδή στην in-game θεοποίηση του αρχηγού της  Μάζας, 'Adepali', και το δεύτερο αποτελεί μια γενικότερη ωδή στην Μάζα. 


Μεταξύ άλλων στην επιστολή της, σύμφωνα και με το nautemporiki.gr, η Μάζα, απευθυνόμενη προς το ΠΑΣΟΚ, τονίζει χαρακτηριστικά “Όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.”
Ολόκληρη η επιστολή της Μάζας έχει ως εξής:

"Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μας είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μας, και η αξιοπρέπειά μας ως ενεργοί πολίτες και gamers μας επιβάλλει να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

To guild μας, ΜΑΖΑ, αγωνίστηκε με τον δικό της τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, το Farming, το Leveling και η Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω του zoning, το pvp, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, Bandwidth, Lag και καλό latency, τα οποία τόσο βάναυσα του τα στερείσατε.

Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα (bandwidth, lag, latency) τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες.

Τα Δικαιώματα στο leveling, στα Hit Points, στο Spell/skill Learning, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Τόσα χρόνια σας ακούμε να χρησιμοποιείτε το "Οεοε Ιμμόρταλ" και το "Μάζα οοεεοοααα" στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις.

Παλιότερα, απλά μας ενοχλούσε αισθητικά καθώς και μας πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό playstyle, και δημιούργησαν noobs, αντί για leet characters, και ενεργούς players- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν να πουν το συγκεκριμένα τραγούδια.

Τώρα όμως πλέον εξοργιζόμαστε, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των παικτών, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μας Adepali, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως gamer, και στις σχέσεις του με τους συν-clan-ήτες του.

Τα τραγούδια αυτό καλημερίζουν τον Ήλιο, την ελπίδα για imm-cheating, books, gold, exp, την αλληλεγγύη της Μάζας εναντίων των ξένων παικτών, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού από νέους παίκτες, για Δημοκρατία και Ελευθερία (αν ανήκουν στην Μάζα).

Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.

Ως εκ τούτου, σας απαγορεύουμε ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου της Μάζας, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα.

Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο της Μάζας ανήκει στον Λαό.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μας.

Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας.

Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει."

ΜάζαΑκούστε τα τραγούδια δωρεάν:


Μάζα οοεεοοααα by Tim Tok

Οεοε Ιμμόρταλ by PlutoNick