Wednesday 15 June 2011

Η αδικημένη Ομάδα Κάππα

Η οικονομική κρίση της Ελλάδας, αρχίζει να πλήτει και την αστυνομία και την νεοσύστατη ομάδα Κάππα.

Όπως όλοι γνωρίζετε η ομάδα Κάππα, είναι το νέο όπλο της αστυνομίας εναντίων κακοποιών και αγανακτισμένων στοιχείων. Έρχετε να βοηθήσει το έργο της αρχαιότερης Ομάδας Ζήτα, αλλά και της ομάδας Δέλτα.

Τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον προϋπολογισμό της αστυνομίας, δεν της επιτρέπουν να εξοπλήσει κατάλληλα την ομάδα Κάππα. Ενώ οι αρχαιότερες ομάδες διαθέτουν κράνη, στολές, και πλαστικά γκλόμπ, η ομάδα Κάππα, διαθέτει μόνο μαύρες κουκούλες, τζην, και ξύλινα δοκάρια. Πως να προστατέψουν το κρανίο τους με τις λεπτές μαύρες κουκούλες? Είναι ουσιαστικά αβοήθητοι στην μάχη εναντίων του Κακού. Μερικές φορές αναγκάζονται να δανείζονται εξοπλισμό από άλλες ομάδες για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ
Την διακρίνουν: Φουτουριστικές μηχανές. Άγριες γκόμενες.














ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ
Την διακρίνουν: Μηχανές μικρότερου κυβισμού. Φτηνότερες στολές.





ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΠΑ

Την διακρίνουν: Δεν έχουν μηχανές, μόνο τζην και κουκούλες (εκτός και αν περισσεύει κανένα κράνος).



Η ομάδα Κάππα, βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση εξοπλισμού. Όταν δεν περισσεύουν γκλομπ από συναδέλφους, βρίσκουν ξύλινα δοκάρια ή ζαρντινιέρες. Παρακάτω βλέπετε την ομάδα Κάππα να κάνει σκληρά παζάρια με άλλη αστυνομική δύναμη, προκειμένου να αποκτήσουν εξοπλισμό.


Προκειμένου η ελληνική αστυνομία να εξοικονομήσει χρήματα, σκέφτεται να κάνει γενικότερες περικοπές. Ξεχάστε τις φουτουριστικές απαστράπτουσες μηχανές που έχει η ομάδα Ζήτα. That was last year. Στα σχέδια βρίσκεται μαζική παραγγελία δικύκλων άλλου όμως είδους από αυτού που έχουμε συνηθίσει.  Παραθέτω φωτογραφία μια δοκιμής που έγινε με τα νέα δίκυκλα που θα προμηθευτούν σύμφωνα με τα πρότυπα της αστυνομίας της Κίνας. 


Και επειδή οι αστυνομικοί που βρίσκονται σε θέση γραφείου, κολοβαράνε στο ίντερνετ, είτε κάνουν καμάκι, τα ανώτερα κλιμάκια, αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν και να βάλουν και την αστυνομία στο twitter. Ήδη τα πρώτα περιπολικά έχουν αποκτήσει wi-fi router και αυτόματο σύστημα πλοήγησης, ώστε ο οδηγός να tweetάρει ενω οδηγάει ή καταδιώκει ύποπτους.


**Bonus**

Παρόλα αυτά, πάρα τις αντιξοότητες των αστυνομικών δυνάμεων, η αστυνομία μας κατόρθωσε και συνέλαβε τον ισχυρότερο μάγο, όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά και όλης της Μέσης Γης, τον Γκάνταλφ τον Κόκκινο. Ήταν Γκρίζος κάποτε, αλλά προσπάθησε να καμουφλαριστεί (thanks to maledictus for the pic).