Thursday 24 February 2011

Ο Καντάφι είναι γκάο-μπίου.


Muammar Gaddafi in Tunis, 3 August 2008Ε θα έχετε ακούσει την έκφραση ‘γκάο-μπίου’ όσοι πήγατε στρατό. Συνήθως γκάο-μπίου σημαίνει, ο βλάκας, ή ο αργόστροφος.

Στοιχείο πρώτο: Μια πιθανή ετυμολογική εξήγηση θέλει την λέξη να προέρχεται από μια πινακίδα στην σχολή Ευελπίδων που έγραφε ‘Greek Army Officer, Best in Universe’, το οποίο οι φαντάροι το παρωδούν ως ‘γκάου-μπιου’ (g.a.o.-b.i.u).

Στοιχείο δεύτερο: Και ο Καντάφι είχε λάβει την στρατιωτική του εκπαίδευση ΚΑΙ στην Ελλάδα.

Άρα: Ο Καντάφι είναι ΓΚΑΟ-ΜΠΙΟΥ!!!

Κατά γενικότερη ομολογία ο στρατηγός Καντάφι δεν παίζει με όλα τα χαρτιά της τράπουλας. Πάρτε μερικές αποδείξεις.

Στο σύνταγμα της Λιβύης υπάρχει πεδίο ορίζει τι ακριβός είναι ο 'ανδρας' και η 'γυναίκα'.

Ο Καντάφι ταξιδεύει με την σκηνή του. Γενικά ο Καντάφι προτιμάει μένει πάντα στο πρώτο όροφο του κτηρίου που τον φιλοξενεί γιατί δεν μπορεί να ανέβει πάνω από 35 σκαλιά. Επίσης έχει και μια παραδοσιακή σκηνή  στην οποία πραγματοποιεί τις συναντήσεις  γιατί 'του προσφέρει έναν μη-λεκτικό τρόπο να μεταφέρει στο κόσμο ότι είναι ένας άνδρας που βρίσκεται κοντά στις πολιτιστικές του ρίζες (?).  




Επίσης έχει και μια αισθησιακή (σύμφωνα με το Wikileaks και τις φωτογραφίες) ξανθιά Ουκρανή αποκλειστική νοσοκόμα ονόματι Galyna Kolotnytska. Ο Καντάφι δεν μπορεί να ταξιδέψει για πάνω από 8 ώρες συνεχόμενα, όπως και δεν του αρέσει να πετάει πάνω από νερό. Αλλά δεν μπορεί να ταξιδεύσει και χωρίς την Galyna Kolotnytska γιατί μόνο αυτή γνωρίζει την 'ρουτίνα' του, όπως λέει. Ίσως να είναι και αυτή που του κάνει τα Botox. 


Ο Καντάφι πρέπει να είναι και φανατικός παίκτης του Street Fighter. Δεν εξηγείται αλλιώς η ύπαρξη  της προσωπική του φρουρά που απαρτίζεται από θηλυκές μηχανές θανάτου με ενδυμασία σαφώς επηρεασμένη από το εν λόγω βιντεοπαιχνίδι. Η φρουρά αυτή, έχει και την ανάλογη θεματική ονομασία,  'The Amazonian Guard'. Είναι εκπαιδευμένη να τον προστατεύουν και ακόμα να πεθάνουν και για αυτόν. Φημολογείται ότι έχουν πάρει και όρκο αγνότητας (hey, I can't be making this shit up!). Επίσης φημολογείται ότι του πραγματοποιούν και σεξουαλικές χάρες, και αν το καλοσκεφτείτε υπάρχουν τρόποι να μην παραβούν τον όρκο αγνότητας ικανοποιώντας της προσταγές του στρατηγού . Υπάρχουν κοπέλες που πεθαίνουν για αυτήν την θέση, και για του λόγου το αληθές, ένα μέλος της φρουράς, βρήκε τον ηρωικό θάνατο, όταν έβαλε το σώμα της στην γραμμή του πυρός και σώζοντας τον Καντάφι από ενέδρα δολοφόνων.

Καντάφι VS 4 Street Fighter Bosses
Η ύπαρξη αυτής της ομάδας super-heroes, της Φρουράς του Αμαζονίου, έχει αναστατώσει τον Μουσουλμανικό κόσμο στο παρελθόν, γιατί έχει δώσει προνόμια στις γυναίκες που υπό άλλες συνθήκες θα στερούνταν, όπως: εκπαίδευση στην χρήση όπλων και πολεμικών τεχνών, άδεια να φοράνε μακιγιάζ, ψηλά τακούνια, άδεια να έχουν δυτικό χτένισμα στο μαλλί τους και στις στολές τους.
 http://1.bp.blogspot.com/_-KrcV2IhOYM/R94KBDcwsjI/AAAAAAAAAVg/2hjnTkQrfAk/s1600/Gaddafi%27s%2BWomen%2B4.jpg[Gaddafi's+Women+3.jpg][Gaddafi's+Women+5.jpg][Gaddafi's+Women2.jpg]



Πάμε και στην επικαιρότητα. Ο Καντάφι κατηγόρησε τα χαπάκια και το αλκοόλ που καταναλώνουν οι νεαροί στην Λιβύη, το αλκοόλ και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν για τις ταραχές. Την επόμενη μέρα και όλας αποκάλυψε ότι το άνδρο του Οσάμα είναι στην κοντινή Λατβερία και συνήθως φοράει την στολή που δείχνουμε παρακάτω και χρησιμοποιεί και το ψευδώνυμο Βίκτορ Φον Ντουμ.

http://www.adherents.com/lit/comics/img/d/DoctorDoom.jpg



Όσον αφορά τα χάπια, ο Καντάφι είπε ότι οι νεαροί, καταναλώνουν τις 'παραισθησιογώνες ταμπλέτες με γάλα ή άλλα ποτά, και στην συνέχεια επιτίθονται σε αστυνομικούς σταθμούς για να κλέψουν τους φακέλους των εγκληματιών. 

Όταν ήταν ήρεμα τα πράματα στην Λιβύη όλος ο δυτικός κόσμος τον υποδεχόταν (αυτόν και τις επενδύσεις του) με ανοιχτές αγκάλες. Ο Ανδρέας δεν έλεγε ότι είναι φίλος του? Αφού και στρατό, στην Ελλάδα τον έβγαλε. Τώρα όμως σιγή. Όπως και τότε, το 1988 όταν ο Καντάφι είχε διατάξει τον βομβαρδισμό επιβατικού αεροπλάνου για παραδειγματισμό, και μετά, με υπέρογκα ποσά αποζημίωσής στους συγγενείς των θυμάτων εξαγόρασε την σιωπή τους, και την ανοχή του δυτικού κόσμου (ή το 1986, ). Όσο για εκείνες τις επενδύσεις των Αράβων, που θα βοηθήσουν και την Ελληνική οικονομία, ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις, μάλλον θα περιμένουμε πολύ ακόμα