Thursday 1 March 2012

Αποτέφρωση Τώρα!

"I love the smell of burned flesh in the morning. Smells like... Victory!"

Ναι, ο τίτλος και η ατάκα είναι reference από το έργο 'Αποκάλυψη Τώρα'. Και δεν είναι τυχαίο, γιατί η αποκάλυψη δεν είναι αργά. Όχι ύστερα από τις αποκαλύψεις κορυφαίου στελέχους της Μάζας. Μιλάμε φυσικά για την αποκάλυψη των ζόμπι (στα αμερικάνικα το λένε Zombie Apocalypse, για να ξέρετε), κάτι για το οποίο η Μάζα ετοιμάζεται χρόνια τώρα.(πχ διαβάστε εδώ και εδώ). Σύμφωνα με την Καθημερινή, ύστερα από πιέσεις από την Εκκλησιά "..σε ναυάγιο οδηγείται η κατασκευή αποτεφρωτήρα στο Μαρκόπουλο". Μερικοί όμως εξακολουθούν να μην βλέπουν πέρα από το δάχτυλο τους. Αυτοί θα είναι και οι πρώτοι που θα φαγωθούν από τους ζωντανούς-νεκρούς. Αυτοί είναι που νομίζουν ότι η ταινία 'τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα', είναι μια φαρσοκωμωδία και όχι ντοκυμαντέρ.



Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Η παραπάνω εικόνα είναι και τροφή για σκέψεις. Και αν δεν αντιδράσουμε γρήγορα, η σάρκα μας θα είναι και αυτή τροφή. Όχι για τις σκέψεις, αλλά για τα ζόμπι.

Και κάτι ακόμα που με συγκλόνισε χτες το βράδυ... Αν βάλεις το δάχτυλό σου στο αυτί σου και το κουνήσεις γρήγορα πάνω-κάτω, ακούγεται σαν τον pacman.