Wednesday 7 March 2012

Geek wanna-be

Ποίος το περίμενε, αλλά οι γυναίκες, ξαφνικά, άρχισαν να τρελαίνονται για τους geeks. Οι geeks όμως είναι βράχοι και δεν ξελογιάζονται τόσο εύκολα. Για να τους πλησιάσει το αντίθετο φύλο, αναγκάζεται να προσαρμοστεί, και σαν χαμαιλέων προσποιείται και αυτό ότι ανήκει στην ελιτ τάξη την geeks.

Μόνο που τα αποτελέσματα είναι τραγελαφικά. Το fake όμως δεν κρύβεται, ειδικά από την Μάζα.



Φυσικά, όλοι εμείς εδώ, ξέρουμε ότι τα Όρκς αποτελούσαν το πεζικό του Μόργκοθ, του πρώτου Σκοτεινού Λόρδου. Όταν αυτός διώχθηκε από τον Κόσμο, τα όρκς, παραμείνουν υπό τον έλεγχο του υπασπιστή του, τον Σόρον. Όταν ο Σόρον αντικαταστήθηκε στην Μαύρη Γη της Μόρντορ, τα Ορκς συνέχισαν να πολεμάν εναντίων των Ξωτικών και του Ανθρώπου για πολλούς αιώνες.

Τα Όρκς της Μόρντορ, δεν μαζεύτηκαν απλά, από τα υπολείμματα του στρατού του Μόργκοθ, αλλά αναπαραχθήκαν εκ νέου από τον Σόρον. Προφανώς ο Σόρον μπορούσε να αναπαράγει ολόκληρες στρατιές Όρκ όταν της χρειαζόταν. Κατά βούληση. Σύμφωνα με τον Άραγκορν, για παράδειγμα, δεν χρειάστηκε παραπάνω από μερικά χρόνια για τα Ορκς, ώστε να πολλαπλασιαστούν στην Μόρντορ και να δημιουργηθούν οι τεράστιες ορδές που είδαμε στον Πόλεμο Του Δαχτυλιδιού.