Thursday 13 January 2011

Αφιερώσεις σε ράδιο

Στο ράδιο ακούς τα πιο παράξενα πράματα.

Σήμερα ακούγοντας μια εκπομπή που ντρέπομαι να αναφέρω το όνομα της (είχε πολύ κίνηση), ακούω την εκφωνήτρια να λέει το παρακάτω, 'ο ακροατής 358 μας έστειλε μήνυμα και ζητάει να αφιερώσουμε ένα τραγούδι της επιλογής μας στην γυναίκα του Μαρία και στο γιο του Γιώργο'.

Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος, είχε την υπομονή να γράψει όλο αυτό το μήνυμα, να ψάξει να βρει το νούμερο που δέχεται ο σταθμός μηνύματα και να περιμένει να ακούσει και την αφιέρωση και δεν μπορούσε να σκεφτεί ένα τραγούδι να ζητήσει? Λόγω της κίνησης και της βαρεμάρας ο νους μου έκανε παράξενες σκέψεις μέχρι να φτάσω σπίτι για να βρω μια εξήγηση.

Μήπως κόμπλαρε. Δεν νομίζω. Εξάλλου δεν τον έβγαλαν στον αέρα, μήνυμα έστειλε.

Μήπως δεν γνώριζε τίποτα από τραγούδια? Αποκλείεται. Όλοι ξέρουμε απο κάτι. Ακόμα και απροετήμαστει αν είμαστε και μας πουν 'ΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ', κάποιο θα βρούμε. Να εμένα τώρα μου ήρθε το 'Κάντι-Κάντι'.
 
Η μόνη λογική εξήγηση που βρήκα, είναι ότι δεν ακούει κανείς την εκπομπή, και η παρουσιάστρια ήθελα να πει κάτι (χωρίς να βάλει τραγούδι), και είπε αυτήν την παπαριά. Με απασχόλησε πολύ το όλο θέμα πάντως. Τόσο πολύ που αναγκάστηκα να γράψω για αυτό.