Wednesday 7 December 2011

Μια σημαντική διαφορά.

Μια σημαντική διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι το κατούρημα.

Ο άνδρας μπορεί να αντισταθεί στην διούρηση για ώρες. Ίσως και μέρες. Η γυναίκα δεν μπορεί. Θα πατήσει pause στο καλύτερο σημείο της ταινία  και θα πάει να κατουρήσει.

Ο αντρας κατουράει είτε είναι σηκωμένο είτε όχι (το καπάκι της τουαλέτας) γιατί έτσι γουστάρει. Η γυναίκα κατουράει μόνο αν είναι κατεβασμένο το καπάκι. Αν δεν είναι κατεβασμένο, αντί να το κατεβάσει μόνη της, γκρινιάζει, στην καλύτερη περίπτωση. Αν δεν το πάρει πρέφα, τότε βωμολοχεί.

Γενικότερα, ο άντρας είναι πιο ευνοημένος όσον αφορά το κατούρημα. Για αυτό η φύση αντιστάθμισε την εύνοια αυτή με δύο κακουχίες. 
Η μια κακουχία είναι ο στρατός.

Η άλλη είναι το φτάρνισμα. Ο άντρας και η γυναίκα φτερνίζονται ανά μέσο όρο μια φορά τον μήνα. Αν συγχρονιστεί το φτάρνισμα του άνδρα με το κατούρημα, τότε το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.




Σε επόμενες αναρτήσεις θα ασχοληθούμε εκτενέστερα και με άλλες διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών. Θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα δε, το γεγονός για μερικούς, ισχυρισμός για άλλους, των γυναικών, σύμφωνα με τον οποίο δεν ρεύονται, δεν κλάνουν και δεν αφοδεύουν. Αναλυτικότερα, ισχυρίζονται ότι έχουν σχεδόν τέλεια καύση και ότι απομείνει, διαφεύγει από την πίσω και κάτω οπή (αυστηρά) μια φορά τον μήνα  σε μορφή χρυσόσκονης.