Wednesday 10 October 2012

ΜΑΤ1236

Πολλά γράφτηκαν για τον ΜΑΤ1236. Τον αστυνομικό που έκανε "κεφαλοκλείδωμα" σε μια γυναίκα. Στο όργανο που χρησιμοποίησε την γυναίκα αυτή ως "ασπίδα" για από τις πέτρες τον εξαγριωμένων διαδηλωτών. Που έχει γράψει KILLER στη ζώνη του εξοπλισμού του.






Πολλά γράφτηκαν για τον ΜΑΤ1236. Στα blogs, στο facebook και στο twitter.


Δεν γράφτηκε όμως η αλήθεια. Την αλήθεια θα την γράψει το theMAZAblog.


Κύριοι, σαν γίδια πέσατε σε πλάνη. Γίνατε θύματα ενός λιβελογραφήματος. Θύματα πλάνης. Μοιάζετε με αυτούς που πιστεύουν ότι βλακεία γράφεται σε κάθε blog. Είστε σαν αυτούς που πιστεύουν στα chemtrails και στην ύπαρξη του Σάσκουατς.

Ο ΜΑΤ1236, αυτός που του βγάλατε το ψευδόνυμο killer, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας εργαζόμενος σαν εμάς. Και ακουεί και ROCK (για αυτό του πέταγαν πέτρες = rocks), και heavy metal. Του αρέσουν πάρα πολλοί και οι IRON MAIDEN. Το αγαπημένο του άλμπουμ είναι το KILLERS, εξού και η αναγραφή του ονόματος του άλμπουμ στη ζώνη της τσαντούλας του.

Το ίδιο και η κοπέλα του, αν και αυτή προτιμάει τους KISS. Δεν την βλέπετε? Την έχει αγκαλιά στην φωτογραφία. Ένα ερωτευμένο ζευγαράκι. Παρατηρήστε το KISS facepaint που έχει η κοπέλα του.

Δείτε πόσο ερωτευμένοι είναι και παραδεχτείτε ότι τελικά, ενδόμυχα, τους ζηλεύετε. Για αυτό και όλοι αυτή η κατακραυγή. Όπως οι γριές που φωνάζουν στα ζευγάρια που φιλιούνται δημοσίως 'ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;'