Saturday 12 May 2012

Jesus Christ, Pornstar

Ακολουθεί copy/paste ιστορία που μου διηγήθηκε (οκ, την έγραψε στα comments) ο John M. Όχι ο Κρητικός, αλλά παλιός συμφοιτητής και αυτός. Την ανέσυρε από της αναμνήσεις του, ύστερα από ανάγνωση αντίστοιχης προσωπικής ιστορίας του γράφοντος.


Έμενα σε ξενοδοχείο στο Leeds για 8 μήνες περίπου για πρότζεκτ της εταιρείας μου. Επειδή απαγορευόταν το κάπνισμα μέσα, τα βράδια κάθε λίγο έβγαινα έξω για τσιγάρο. Άν και το ξενοδοχείο ήταν πολυτελείας, ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν γεμάτος πόρνες. Οπότε ζητώντας φωτιά εγώ, ζητώντας φωτιά αυτές, γνωρίστηκα με όλες. Μια μέρα μου πρότεινε μια απ'αυτές να γίνω και πελάτης και ότι "you'll be my first one tonight". Λες κι αυτό θα την έκανε παρθένα. Αλλά κατά τα άλλα με όλες κάναμε κουβέντες φυσιολογικότατες όπως π.χ. που θα πάνε διακοπές, για σειρές στην τηλεόραση κλπ. Ήξερα τα ονόματά τους κι αυτές το δικό μου.

Ένα βράδυ εκεί που έβλεπα τηλεόραση στο δωμάτιο ένιωσα έναν πόνο στο στήθος και νόμισα ότι παθαίνω καρδιακή προσβολή (τελικά δεν ήταν τίποτα, μάλλον ήταν επειδή είχα πλακώσει το χέρι μου σε μια παράξενη στάση που καθόμουν). Πήρα το 112 και ήρθε ασθενοφόρο, τρεις paramedics ανέβηκαν στο δωμάτιο και αφου μ'εξέτασαν είπαν ότι μάλλον δεν είναι τίποτα, αλλά για να σιγουρευτούν θα ήταν καλό να κατέβω κάτω στο ασθενοφόρο να μου κάνουν και ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Με το που βγαίνουμε στο πεζοδρόμιο για να μπω στο ασθενοφόρο, 3-4 απ'τα κορίτσια που ήταν διεσπαρμένες στο δρόμο τρέχουν προς το μέρος μας και αρχίζουν να ρωτάνε με ανησυχία "John! Are you ok???". Δε θα ξεχάσω ποτέ τη φάτσα των paramedics εκείνη τη στιγμή. Μετά απ'το αρχικό σοκ τους και σιγή μερικών δευτερολέπτων ένας απ'αυτους λέει "Jesus Christ, man...". 

Τους απάντησα απολογητικά "Ι met them on my cigarette breaks"