Thursday 17 November 2011

Ένα μήνυμα από τον Ιδρυτή μας


Στην Γκουγκλ μπορεί να έχουν κοντά στο ένα εκατομύριο διακομιστές. Το Γιάχου έχει περίπου 13.000 άτομα προσωπικό. Εμείς δεν έχουμε σέρβερ και το προσωπικό μας είναι 2-3 άτομα.
.
Το theMAZAblog είναι το νούμερο #5 βλόγιο στο διαδίκτυο, και έχει 450 εκατομύρια αναγνώστες το μήνα .

Η διαφήμιση δεν είναι κάτι το κακό. Αλλά δεν ανήκει εδώ. Όχι στο theMAZAblog

Το theMAZAblog είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι σαν μια βιβλιοθήκη, ή ένα πάρκο. Είναι σαν ένας ιερός ναός για το μυαλό. Είναι ένα μέρος στο οποίο μπορούμε να πάμε όλοι για να σκεφτούμε, να μάθουμε, να μοιραστούμε την γνώση με τους άλλους. 

Όταν μαζί με τον Ξενοφώντα Αντεπάλη, τον Ηλία Γκουζγκούνη, τον Μιχάλη Νταβέλη, τον Νίκο Γκάβλα και άλλους που δεν βρίσκονται πια μαζί μας, σε αυτόν τον κόσμο, ιδρύσαμε την Μάζα, θα μπορούσαμε να την είχαμε κάνει μια κερδοσκοπική επιχείρηση με διαφημιστικά λάβαρα, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Δουλέψαμε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να κρατήσουμε την Μάζα λεπτή και σφικτή. Εκπληρώσαμε την αποστολή μας και αφήνουμε τα κόπρανα μας στους άλλους.

Αν ο κάθε ένας που διάβαζε αυτό το μήνυμα, έκανε μια δωρεά των 5 ευρώ, θα χρειαζόταν να κάνουμε τέτοιες ενέργειες εύρεσης χρημάτων μόνο για μια μέρα το χρόνο. Αλλα δεν μπορούν, ή δεν θέλουν όλοι να κάνουν δωρεές. Και αυτό είναι εντάξει με εμάς. Κάθε χρόνο, οι δωρεές που δεχόμαστε είναι επαρκείς.

Αυτό τον χρόνο, σας παρακαλώ, σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά, €5, €10, €20 ή όποιου ποσού διαθέτεται για να προστατέψετε και να συντηρήσετε την Μάζα.

Ευχαριστώ,
Ανδρέας Νοστράμαζος
Ιδρυτής της Μάζας