Sunday 13 November 2011

Το πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας




Δεν ήσουν εκεί, στο στάδιο Νίκος Γκούμας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το 1983. Και φυσικά δεν ήξερες, όπως δεν ήξεραν ούτε οι φίλαθλοι ούτε οι παίκτες, ότι Αμερικανοί επιστήμονες, σε συνεργασία με την τότε διεφθαρμένη κυβέρνηση, είχαν σχεδιάσει να βομβαρδίσουν το στάδιο με πολωμένα νετρόνια. Ο σκοπός τους ήταν να χρησιμοποιήσουν το ελληνικό λαό ως πειραματόζωο για να δοκιμάσουν την νέα τεχνολογία stealth που θα χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τα πολεμικά αεροπλάνα και πλοία 'αόρατα' ακόμα και στα πιο σύγχρονα ραντάρ. Δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε και η τελευταία, που θα χρησιμοποιούσαν τον ελληνικό λαό ως πειραματόζωο. Η εξέλιξη του πειράματος ήταν καταστροφική. Και δεν εφταιγε μόνο ο κορυφαίος έλληνας επιστήμονας της κβαντικής (και ταυτόχρονα παράφρον και σχιζοφρενής), ο Δρ. Γεώργιος Μουστάκης για το μακελειό. Ούτε τα κομματόσκυλα της κυβέρνησης που στην πραγματικότητα ήταν δοσίλογοι των Αμερικάνων. Ήταν γραπτό να γίνει ότι έγινε. Ήταν μοιραίο.

Αλλά δεν ήσουν εκεί. Το ξέρω, γιατί αν ήσουν, τότε δεν θα μπορούσες να διαβάζεις αυτό το άρθρο τώρα. Το σώμα σου θα είχε γίνει αόρατο, και το μυαλό σου θα βρισκόταν εγκλωβισμένο στην 5η διάσταση. Θα βρισκόσουν σε μια κατάσταση μεταξύ ζωής και θανάτου, όπως η γάτα του Schroediger. Θα ήσουν ανίκανος να κουνήσεις τα μέλη του σώματος σου, καταδικασμένος να ζεις για πάντα παγιδευμένες σε ένα κβαντικό δευτερόλεπτο που διαρκούσε όσο η αιωνιότητα.

Αν όμως βρισκόσουν εκεί, έξω από το στάδιο, θα μπορούσες να ακούσεις τις κραυγές αγωνίας και τρόμου των φιλάθλων και των αθλητών ενώ τους κατασπάραζαν άυλα πλάσματα από μια άλλη πραγματικότητα. Και θα άκουγες την φράση 'ΙΕ! ΙΕ! ΠΕΚΕΛΙ-ΛΙ!' να ψέλνεται από χιλιάδες αόρατα στόματα που δεν άνηκαν σε κανένα ον που γεννήθηκε στην δική μας γη.

Ο πατέρας μου όμως ήταν εκεί, έξω από το γήπεδο. Τα άκουσε όλα. Και δεν έχει ξαναμιλήσει από τότε.Ακόμα και σήμερα, διάσημοι ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ακόμα και μέντιουμ και αστρικοί ερευνητές, δεν έχουν εξηγήσει πως έχασε την φωνή του, ή πως τα μαλλιά του έγιναν άσπρα μέσα σε λίγες ώρες.

Ξέρω, θα μου πεις ότι όλα αυτά είναι δημιούργημα της φαντασίας μου. Έχω όμως αποδείξεις. Έχω φωτογραφίες. Και να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που δεν μπορείς να ακούσεις ότι άκουσε ο πατέρας μου τότε. Όσο για τους Αμερικάνους επιστήμονες, που όχι μόνο άκουσαν τα πάντα, αλλά τα είδαν από τις κάμερες που είχαν τοποθετήσει στις κερκίδες, είχαν ίσως πιο γρήγορο και λιγότερο επώδυνο τέλος. Τα έντερα τους απέκτησαν νοημοσύνη και στραγγάλισαν τον εγκέφαλο τους για να τελειώσει το μαρτύριο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ορίστε οι αποδείξεις που ζητάς.
Αόρατοι φίλαθλοι και παίκτες, προσπαθούν πανικόβλητοι να ξεφύγουν από τα στόματα των άυλων αρχέγονων πλασμάτων. Το γεγονός ότι έχουν παγώσει στον χρόνο όμως, δεν τους βοηθά καθόλου.


Σφαγή στις κερκίδες. Είμαστε τυχεροί που οι κάτοικοι της 5ης διάστασης δεν είναι ορατοί στο ανθρώπινο μάτι, αλλιώς και μόνο η θέα τους θα προκαλούσε μαζικό πανικό.

Ο διάσημος ερευνητής Σωκράτης-Σπύρος Σόλος, αρχικά είχε ισχυριστεί ότι οι φωτογραφίες είναι κάλπικες. Το κυριότερο του επιχείρημα ήταν 'Αφού όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έγιναν αόρατοι και παγιδεύτηκαν στην 5η διάσταση, που είναι η μπάλα?'. Ισχυριζόταν ότι αν εξαφανίστηκε και η μπάλα, τότε γιατί δεν εξαφανίστηκαν και τα καθίσματα ή το στάδιο? Η απάντηση ήταν απλή. Ο τερματοφύλακας είχε την μπάλα. Είχε καταφέρει να σώσει το γκολ, αλλά όχι και την ζωή του. Εξάλλου, ο ερευνητής, εξαφανίστηκε από προσώπου γης πρόσφατα, αφήνοντας πίσω του ένα μισοτελειωμένο σύγγραμμα που έφερε τον δυσνόητο τίτλο 'Φ'ταγκν'.


Η φωτογραφία αυτή μου έχει προκαλέσει αμέτρητους εφιάλτες. Πολλές φορές ξυπνάω τα βράδια, λουσμένος στον ιδρώτα. Η πρώτη μου κίνηση είναι να πέσω στο πάτωμα για να βεβαιωθώ ότι βρίσκομαι στο έδαφος.

Φύλαξα την πιο φρικιαστική φωτογραφία για το τέλος. Κανένα ελικόπτερο δεν πέταγε πάνω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας εκείνη την μέρα του '83. Η φωτογραφία βγήκε από μια κάμερα που βρέθηκε στο δρόμο. Ποτέ δεν θα μάθουμε το όνομα του άτυχου φιλάθλου, που αντί να δει την ομάδα του να κερδίζει, είδε μόνο το στάδιο από ψηλά, ενώ ένα φτερωτό εντομομορφο και πρωτοπλασμικό ον τον γράπωσε και μαζί πέταξαν ψηλά, ως την στρατόσφαιρα και μετά ως τον πλανήτη Yuggoth.

Ίσως, τώρα, να αναρωτιέσαι γιατί ένα τέτοιο φρικτό γεγονός δεν έχει γίνει γνωστό στην εποχή μας, σκέψου: Το 1983 δεν υπήρχε internet. Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν ελεγχόμενα από την κυβέρνηση. Το theMAZAblog όμως δεν φοβάται κανέναν. Ναι, καθημερινά βλέπω μαύρα φορτηγάκια, χωρίς πινακίδες, έξω από το σπίτι μου, αλλά δεν τολμάνε να με πειράξουν. Έχω προνοήσει. Αν κάθε μέρα δεν γράψω το κωδικό στο themazablog, τον κωδικό που μόνο εγώ ξέρω, τότε θα δημοσιευθούν ταυτόχρονα δεκάδες παρόμοιες ιστορίες. Προτιμούν να είμαι ζωντανός, γιατί αν με σκοτώσουν, αυτομάτως θα επαληθεύσουν όλα όσα έχω πει.