Tuesday 15 November 2011

Μια πολύ διαβολική πετσέτα

Θα νόμιζε κανείς ότι οι πετσέτες είναι αθώες, ίσως και βολικές. Αν κάποιος διάβαζε λογοτεχνία τότε ίσως νόμιζε ότι οι πετσέτες είναι ένα δώρο του Θεού στον άνθρωπο. Σίγουρα κάτι τέτοιο θέλει να μας κάνουν να πιστεύουμε συγγραφείς όπως ο Ντάγκλας Άνταμς (αναφορά σε πετσέτα ως το εργαλείο με το οποίο μπορείς να κάνεις τα πάντα), και Νικόλαος Κούμδρος (αναφορά σε πετσέτα ως εργαλείο με το οποίο σώθηκε από βιασμό αλλά και πτώση από γκρεμό). 

Λίγοι ξέρουν όμως ότι οι πετσέτες είναι ένα από τα εργαλεία των Αρχαίων Παλαιών. Με την βοήθεια των πετσετών κατάφεραν οι Απύθμενοι, ύστερα από την παρότρυνση του Αρχιερέα τους, Κα-Θούλου, να αναπαραχθούν με τον άνθρωπο, στις όχθες του Ινσμουθ. Από τότε η Πετσέτα (με κεφαλαίο Π), έχει πρωταγωνιστεί και έχει προκαλέσει πολλούς θανάτους διασημοτήτων. 

Ίσως περιμένατε κάποιο πιο τρομακτικό όργανο θανάτου, όπως τον Φονικό Δονητή, αλλά αυτό που κάνει την Πετσέτα περισσότερα τρομακτική, είναι ότι μπορεί εύκολα να κρυφτεί στην κοινή θέα. 

Στην Αμερική, κατά την διάρκεια των σχολικό πρωταθλημάτων Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου, έχουν προκληθεί πολλοί θάνατοι από την Πετσέτα. Στα αποδυτήρια, είναι συνηθισμένο να παίζουν το ηλίθιο παιχνίδι που προσπαθούν να χτυπήσουν ο ένας τα ορχίδια (sic) του άλλου με τις Πετσέτες. Κάθε χρόνο σημειώνονται τουλάχιστον 3 τέτοιοι θάνατοι.

Η Πέτσετα επίσης στέρησε το μουσικό στερέωμα από την παρουσία του Michael Hutchence, τραγουδιστή των INXS, τo 1997. Μπορεί κάπου να διαβάσετε ότι πέθανε από αυτό που ονομάζεται ή 'Αυτοϊκανοποίηση μέσω Ασφυξίας', αλλά τώρα γνωρίζετε την αλήθεια. H Πετσέτα αποφάσισε να τον στραγγαλίσει.

Πέρσι, το 2010, η Πετσέτα έκανε θυσία στους Αρχαίους Παλαιούς τον παρουσιαστεί του BBC, Kristian Digby. 




Αλλά και το 2009, ίσως ο πιο άδικος θάνατος για την Μάζα, ήταν ο θάνατος Ντέηβιντ Κάρανταην. Η Πετσέτα μας τον στέρησε και αυτόν. Ας δούμε τι λέει η Wikipedia, που ως γνωστών προσπαθεί να εξομαλύνει τα πράματα και να αποφεύγει να στιγματίσει τις μνήμες δημοσίων προσώπων.


Η αλήθεια όμως δεν έχει λάμψει ακόμα. Γιατί το wikipedia θέλει να πιστέψουμε ότι η ασφυξία προκλήθηκε από το σχοινί γύρω στο λαιμό του. Το mazablog όμως, όχι μονο αμφισβητεί το σχοινί (Πετσέτα ήταν), αλλά και το μέρος του σώματος στο οποίο, σαν ένα από τα πολλά πλοκάμια του Κα-Θούλου, διπλώθηκε το σχοινί, εεε η Πετσέτα.