Tuesday 1 March 2011

Ο Καντάφι και η δύναμη των blogs. Επίσης, google is fail

http://i.imgur.com/tuoRP.jpg
Galyna?
Σε προηγούμενη ανάρτηση, είχα αναφερθεί στην ερωμένη/νοσοκόμα του Καντάφι, Galyna Kolotnytska. Επείσης είχα αποκαλύψει -θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα, όχι μόνο την δική μου, αλλά και των κοντινών προσώπων μου- ότι ο Καντάφι είναι γκάο-μπίου.

Μαθαίνω ότι η νοσοκόμα του Καντάφι, τον εγκατέλειψε (και αυτόν και την χώρα του), γυρνώντας στην χώρα της, την Ουκρανία μαζί με άλλες Ουκρανές (δεν γνωρίζω τι ρόλο βάραγαν αυτές σχετικά με τον Καντάφι, αλλά μπορώ να υποθέσω). Κύριος λόγος που την ώθησε στην φυγή ήταν φυσικά η ανάγνωση της ανάρτησης μου από την ίδια. Η ανάρτηση της σήκωσε το πέπλο που την τύφλωνε και είδε ξεκάθαρα την τρέλα στα μάτια του Καντάφι.

Ο Καντάφι σαν απάντησε, έδωσε ενεργοποίηση το Black Ops παρακλάδι της Φρουράς του Αμαζονίου (ελπίζω να του φέρει πίσω την Galyna και όχι εμένα).




http://i.imgur.com/Eycje.jpg
Not Galyna Kolotnytska

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι είχαμε πέσει σε πλάνη. Η κοπέλα στην παραπάνω φωτογραφία ΔΕΝ είναι η Galyna Kolonytska. Ούτε αυτή που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. Και αυτό φυσικά δεν είναι το facebook profile της. Δυστυχώς όμως είναι αυτή που βγαίνει αν ψάξετε 'Galyna Kolotnytska' στο google. Ακόμα και το google όμως κάνει λάθη. Αυτή είναι ένα 'μοντέλο' (?) με το όνομα Natilie και εδώ είναι το επαγγελματικό της CV.

Not Galyna Kolonytska


H χυμώδης και αισθησιακή ξανθιά (έτσι την περιέγραψαν διπλωματικά πρόσωπα και έτσι διέρρευσε από το wikileaks) είναι τελικά η παρακάτω. (Όπως είπες και ο Homer Simpson: 'The goggles... They do nothing!!!)


 πηγή: εδώ και εδώ