Thursday 20 October 2011

Facebook politics

Στο facebook ο καθένας μπορεί να πει την μαλακία του. Πάντα μπορούσε να το κάνει αυτό βέβαια, αλλά τώρα το κοινό του έχει πολλαπλασιαστεί. Συνήθως όμως, το κοινό του περιορίζεται στους φίλους και γνωστούς του, που συνήθως έχουν τις ίδιες απόψεις, οπότε απλά παρατηρούμε ένα φαινόμενο κυκλικού αυνανισμού.

Μερικές φορές όμως, οι παπαριές διαχέονται και σε άτομα που δεν περιλαμβάνονται στον 'φαύλο' κύκλο του αυνανισμού. Παπαριές όπως η ακόλουθη:




Δεν λέω, ωραία η αλληγορία αλλά ορισμένα σημεία χρειάζονται περισσότερη ανάλυση. Οι παίχτες είναι ποδοσφαιριστές, και ο αγώνας είναι αγώνας μπάσκετ. Όσο περνάνε τα λεπτά του αγώνα, οι παίκτες συνεχώς παχαίνουν και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Ο κόσμους φωνάζει και πετάει μπουκάλια γιατί έχει καταλάβει ότι οι παίχτες έχουν ποντάρει υπέρ των αντιπάλων τους σε online bookers. Αλλά το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο κόσμος έκατσε στις κερκίδες ντυμένος, αλλά τώρα που πλησιάζει η λήξη, βρίσκετε γυμνός, το αμάξι του στο πάρκιν του γηπέδου έχει κάνει φτερά, χτυπάει ο συναγερμός στο σπίτι του και νιώθουν και μια δυσάρεστη πίεση στον πισινό τους.