Monday 18 April 2011

Για να ενημερώνεστε.

Τα Jumbo έχουν βγάλει λαμπάδα Julia, με αξεσουάρ ένα μπουκάλι σαμπάνια. Θέλω να δω ποίος νονός θα κάνει τέτοιο δώρο αυτές τις άγιες μέρες. Ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το 3ο dvd της Julia με τίτλο 'Ελληνικό αντρικό casting'. Προσέξτε τον τίτλο. Οι δύο από τις τρεις λέξεις είναι ελληνικές. Δεν το έχω δει (ακόμα), αλλά ακούω ότι στο DVD συμμετέχουν και οι δυο μαύροι (2μαύροι) από το 2ο dvd της. Προφανώς πήραν την ελληνική υπηκοότητα και αυτοί.





Στην γειτονική Ιαπωνία, έχουμε πολλές σοβαρές εξελίξεις. Το πυρηνικό εργοστάσιο Fukushima για το 2011, θα αλλάξει το σήμα του, και για μασκότ θα έχει τον Godzilla. Ύστερα από πιέσεις, τα διοικητικό συμβούλιο της Fukushima θα αναγκαστεί να προβεί σε αναγκαστική τελετουργικό sepukku (γνωστό και ως harakiri). Όσοι επιβιώσουν, θα προβούν σε αναγκαστικό bukkake. Οι δε αντιρρησίες θα κυνηγηθούν από λευκούς ninja.


Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και αναφέρουμε τον σάλο που έχει προκαλέσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ο νεαρός ράππερ, Snoopyred ο βασιλιάς! Απόδειξη ότι το ραπ βγαίνει από την καρδιά και όχι από τα ακριβά και λουσάτα studio. Respect στον Snappy (εξάλλου έχει όλα τα μάτια κόκκινα), αλλά και στον Τόλη MC και Zigko MC (στο χωριό δεν έχει ρεύμα, έχει μονάχα γκάζι).