Monday 16 May 2011

Η άμωμος σύλληψις του Στρος-Καν

Το περασμένο Σάββατο, αν κρίνω από τα facebook updates, οι περισσότεροι από εσάς είχατε επιδοθεί στο ευγενές άθλημα του καμακιού με στόχο τις θηλυκές απογραφείς. Και αναρωτιέμαι τι σκεφτόσασταν. Να σας απογράψουν ήθελαν, όχι να σας πηδήξουν.Αν κάποιος κατάφερε το αντίθετο, να το δηλώσει προσκομίζοντας screenshot (or it didn't happen!).

The wrath of Straus-Khaaaan!!!
Το ΔΝΤ όμως είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Ότι είχατε σκεφτεί για τις κοπέλες που σας έκαναν απογραφή, ο Στρος-Καν το έκανε πράξη με την καμαριέρα. Ο Στρος Καν, ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία στις εκλογές του 2012 και επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ διέμενε στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης, λίγο πριν επιστρέψει στο Παρίσι ύστερα από σειρά συνεδριάσεων που θα έκριναν την τύχη κρατών ολόκληρων, σκέφτηκε, 'δεν ρίχνω και μια στην καμαριέρα!'. Τόσο άγχος και πίεση. έπρεπε κάπου να ξεσκάσει. Βγήκε από το μπάνιο χωρίς το μπουρνούζι του, με την μαλαπέρδα του παραμάσχαλα, κλείδωσε την πόρτα και όρμισε στην καμαριέρα.  'Σταμάτα! Δεν έχω στρωσ' καν!', διαμαρτυρήθηκε (πάντα σύμφωνα με έγκυρα blogs), αλλά ο Δομίνικος την αγνόησε. Δεν του είχαν πει ότι δεν μπορεί να κάνει στις καμαριέρες αυτά που κάνει σε ολόκληρα έθνη. Δεν ήμουν εκεί, και οι λεπτομέρειες είναι του κεφαλιού μου. Τουλάχιστον, σε σχέση με τα άλλα μπλογκς, εγώ το παραδέχομαι. Επίσης εξασκούμαι στην αισθησιακή ειδησεογραφία γιατί ο ανταγωνισμός έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη. 


Ο Ντομινίκ Στρος Καν επρόκειτο να συναντηθεί την Κυριακή με την Άγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο για να συζητήσουν για την κρίση χρέους στη ζώνη του ευρώ (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε η Άγγελα). Η συνάντηση ματαιώθηκε. Αυτή την στιγμή που τα γράφω αυτά, ο Στρος Καν για πρώτη φορά στην ζωή του κάνει 'χειρωνακτική' εργασία και μάλιστα ενώπιον ιατροδικαστή για να παρθεί δείγμα και να γίνει έλεγχος του γενετικού υλικού του. Ποίος κολυμπάει τώρα στα σκατά?

Βέβαια, όταν διάβασα σε γνωστό ειδησεογραφικό ιστότοπο τον τίτλο 'ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ', περίμενα κάτι πιο πικάντικο, κάτι σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει η ΣειρήναTV. Στο κάτω-κάτω, ολόκληρο Σοφιτέλ, δεν μπορεί να μην είχε κάμερες στα δωμάτια. Αλλά δυστυχώς, ο ιστότοπος μας είχε τάξει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Οι μόνες φωτογραφίες που είχε ήταν από το αεροδρόμιο και ο Στρος Καν ήταν ντυμένος. Να σημειωθεί ότι οι αεροσυνοδοί δεν πρόλαβαν να δεχτούν σεξουαλική επίθεση. Φωτογραφίες τις καμαριέρας δεν υπάρχουν (έψαξα). Άλλοι λένε ότι είναι σκουρόχρωμη, άλλοι λένε ότι είχε μεγάλα μεμέ, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να κυκλοφορήσει το sex-tape και να δούμε την 'σύλληψη' που πραγματικά μας ενδιαφέρει.

Από την άλλη, σκεφτείτε να είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Η καμαριέρα θα είχε συλληφθεί, τα ΜΑΤ θα είχαν σπάσει στο ξύλο τον υπάλληλο που ειδοποίησε την αστυνομία και θα είχε ζητηθεί συγνώμη από τον Στρος Καν. Ίσως και να θυσιάζαμε 10 παρθένες για να εξαγνιστούμε. 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Δομίνικου. Το 2007 μια δημοσιογράφος έκανα καταγγελία ότι το 2002 ο Δομίνικος είχε προσπαθήσει να την βιάσει .Το 2008 είχε κατηγορηθεί για δεσμό με υπάλληλο του, η οποία αργότερα απολύθηκε. Όμως κάτι βρομάει στην όλη υπόθεση. Τόσο βλάκας ήταν ο Δομίνικος και κλείδωσε την πόρτα, ρισκάροντας να κατηγορηθεί και για ομηρία. Και πως βρήκαν γεννητικό υλικό στην σουίτα, αφού η καμαριέρα την κοπάνησε πριν γίνει το 'κακό'. Μήπως πρόλαβε και το πιπίλισε? Και πως μπήκε στο δωμάτιο, αφού ο Δομίνικος δεν το είχε εκκενώσει ακόμα? Ο Στρος-Καν πριν κάτι μέρες είχε δημιουργήσει σκάνδαλο επειδή οδήγαγε μια Πόρσε, σίγουρα δεν είχε ανάγκη την καμαριέρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που φαβορί προεκλογικών εκστρατειών την πατάνε έτσι. Και ναι, μπορεί να είναι όλα αυτά θεωρίες συνωμοσίας, αλλά το ότι είσαι παρανοϊκός, δεν σημαίνει ότι δεν σε παρακολουθούν κι'όλας.

Ένας ενδιαφέρων διάλογος που διάβασα στα ιντερνετς:
Α: Το να σοδομίσεις μια καμαριέρα είναι έγκλημα. Να σοδομίσεις 10 εκατομύρια έλληνες είναι στατιστικά.
Β: Μα νόμιζα ότι ο σοδομισμός αρέσει στους Έλληνες.
Α: Μόνο όταν το ζητάνε οι ίδιοι.
Β: Ποιος είπε ότι δεν το ζήτησαν?