Friday 3 September 2010

Πακιστανοί εναντίων οδηγού.

Σε συνέχεια προηγουμένων άρθρων σχετικά με τους πακιστανούς που πλένουν τα αυτοκίνητα οδηγών χωρίς την θέληση τους, ο αναγνώστης Νάρσιλ μας κάνει την εξής ανταπόκριση:

"Ήμουν στο αμάξι μου και περίμενα στο φανάρι. Βλέπω πακιστανό που ευτυχώς αποφασίζει να βρομίσει με βρομόνερα το μπροστινό αμάξι. Ο οδηγός προφανώς δεν είναι αναγνώστης του μπλογκ σου, και έτσι του δίνει λεφτά αντί να τον διαολοστείλει. Μάλιστα του δίνει 20ευρώ (!) και τους ζητάει να κρατήσει 2 ευρώ και να του γυρίσει τα ρέστα. Ο πακιστανός συμφωνεί και πάει στον φίλο του απέναντι να πάρει μάλλον τα ρέστα. Ακολουθεί μια λογομαχία ενώ ο άλλος πακιστανός τον πιάνει από τον γιακά. Τελικά μένουν εκεί και οι δύο και κοιτάνε τον οδηγό από μακριά. Ανάβει πράσινο και ο οδηγός αναγκάζεται να φύγει χωρίς να πάρει τα ρέστα του!"

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση τον Νάρσιλ και θέλουμε να ελπίζουμε ότι όταν έφυγε ο Νάρσιλ, ο οδηγός έκανε το γύρο του τετραγώνου και απαίτησε τα ρέστα (ίσως και απόδειξη), όπως θα έκανα κάθε ευσυνείδητος πολίτης.