Friday 10 June 2016

Για ένα κινητό

Το αφεντικό αγόρασε ένα κινητό Nitro-Z από το Περίγραμα. Βασικά αγόρασε πολλά κινητά, αλλά ένα ήταν κινητό Nitro-Z. Ζήτησε και μια θήκη για προστασία, αλλά δεν είχαν να του δώσουν.

Πήγε πάλι μετά από μία βδομάδα για να ζητήσει την θήκη αλλά πάλι δεν είχαν. Ούτε την δεύτερη βδομάδα είχαν φέρει θήκη. Την τρίτη βδομάδα το ίδιο.

Την τέταρτη βδομάδα του έπεσε το κινητό από τα χέρια και έσπασε η οθόνη. Το κόστος επισκευής ήταν όσο ένα καινούργιο κινητό. Τσαντίστηκε. Έκανε παράπονα, αλλά ο υπάλληλος ήταν ανένδοτος. Αυτό τον τσάντισε ακόμα περισσότερο. Γύρισε στην εταιρεία και έδωσε οδηγία στην γραμματεία, στο τμήμα προμηθειών και αγορών, στο λογιστήριο και στο τμήμα μηχανογράφησης να σταματήσουν να προμηθεύονται από το Περίγραμμα. Δεν του κάνουμε και λίγο τζίρο σαν εταιρεία, είναι η αλήθεια. Τώρα όλα αυτά τα τμήματα ψάχνουν πανικόβλητα να βρουν αντικαταστάτη που να μπορεί να μας προμηθεύσει καρέκλες, υπολογιστές, μελάνια και γραφική ύλη. Όλα αυτά για ένα γαμημένο κινητό Nitro-Z. 

Συνάδελφος προσπάθησε να μας καθησύχασει λέγοντας μας ότι όλο αυτό είναι προσωρινό και το αφεντικό θα γυρίσει και πάλι στο Περίγραμμα... αν έρθει γονυπετής ο Ριχάρδος (διευθύνων σύμβουλος του Περιγράμματος), στις 15 Αυγούστου από το Περίγραμμα ως τα γραφεία μας (δεν είναι μακριά) και ζητήσει συγνώμη αυτοπρόσωπος από το αφεντικό.