Thursday 3 November 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ: Κρατάμε όλο τον πλανήτη από τα αρχίδια

Σήμερα ξύπνησα σε μια διαφορετική Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα με αρχίδια (με την καλή την έννοια). Και φυσικά, τις μεγαλύτερες μπάΛες από όλους τους Έλληνες, τις έχει ο Πρωθυπουργός μας.

Κύριοι, καταλάβετε το. Από το πρωί κρατάμε τον όλο πλανήτη από τα αρχίδια.

Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ κατάφεραν να ψελλίσουν '..θα το παλέψουμε', όταν ερωτήθηκαν τί θα κάνουν, αν αποφασίσει (μέσω του βγει η Ελλάδα από το Ευρώ. Γιατί τότε οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, χωρίς το ευρώ μας θα έχουν μείνει μόνο με το πέος μας. Επειδή 'Ευρωπαίος Έλληνας', σημαίνει και ευρώ και πέος. Δεν γίνεται να μας πάρουν το ένα χωρίς το άλλο.

Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσής έχουν πανικοβληθεί. Αυτό που τους έκανε ο Γιωργάκης δεν το περίμεναν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους. Μέχρι και στο G20 τον προσκάλεσαν για να τον γλυκάνουν, αλλά ήταν ανένδοτος. ΜΠΑΛΕΣ κύριοι. ΕυρωΠΕΟΣ.


 Δημοψήφισμα λοιπόν. Και μερικοί ''Ελληνες', κατώτεροι των περιστάσεων, αρχίζουν τις γκρίνιες. Δωσίλογοι. Ποιο είναι το πρόβλημα. Χρόνια τώρα μας τα ζάλιζαν να βγούμε από την Ευρώπη. Το έπαιζαν μάγκες εκ του ασφαλούς. Αλλά τώρα που το βλέπουν μπροστά τους ζορίζονται. Τι φοβάστε? Έχουμε τον Jeffrey ρε. Είχατε ποτέ τέτοιο Πρωθυπουργό? Στυλάκι, αθλητικό, που κάνει όλα τα extreme sports, ποδήλατο, κανό, μαραθώνιο, τρίαθλο, μποξ και α:ϊκίντο. Μέχρι και αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει μπορεί να αλλάξει. Ο Γιώργος είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες. Μέχρι και βραχιόλι biobalance φόρεσε. Φτιαγμένο από πέτρες από την Σελήνη. Όταν έχει πανσέληνο γίνετε λυκάνθρωπος και κυνηγάει Βρικόλακες με UV-καραμπίνες.

Κατηγορούσατε τον Γιωργάκη ότι δεν είναι σοσιαλιστής, αλλά πιόνι των Αμερικάνων καπιταλιστών. Ε είχατε δίκιο. Εν μέρει. Ναι δεν είναι σοσιαλιστής. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ είναι. Θα καταρεύσει το σύστημα. Το Matrix. Ετοιμαστείτε για την νέα τάξη πραγμάτων. Ετοιμαστείτε για την αποκάλυψη του MAD MAX. Φοβού τους Έλληνες και δημοψηφίσματα φέροντας. 

'Τώρα μας ρωτάει?', λένε άλλοι. Ναι, ρε. Τώρα του ήρθε. Σε λίγο θα θέλετε να κάνουμε δημοψήφισμα για να δούμε αν πρέπει να γίνει δημοψήφισμα. Άλλοι θέλουν δημοψήφισμα multiple choice, άλλοι θέλουν να έχουν μόνο μια επιλογή απάντησης και να γράψουν αυτοί την ερώτηση. Μήπως σε ψεκάζουν με ηλιθιογόνα? Αλλά όταν όλοι μιλάνε, ο Γιώργος κάνει έργα, όχι tweets. Εσείς συνεχίστε να tweetάρετe το μακρύ και το κοντό σας. Εμείς, οι άνδρες και οι γυναίκες της Μάζας, σφίγγουμε τα λαδωμένα μπράτσα μας, προτάσσουμε τα δασύτριχά μας στήθη (εξαιρούνται οι γυναίκες), και ετοιμαζόμαστε να πολεμήσουμε. Μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ήταν 15 χρονών να βγήκε αντάρτης, αλλά και η Μάζα όταν ήταν 15 χρονών πολέμαγε στο counter-strike, στο doom και στο quake (και στο Operation Wolf οι αρχαιότεροι). Γιατί κύριοι, οι καιροί θα είναι δύσκολοι. Ίσως να μην έχουμε και internet, ποίος ξέρει? Αλλά η δόξα είναι αιώνια. 

Ναι, κρατάμε τον πλανήτη από τα αρχίδια. Αρκεί να μην χρειαστεί να του τα γλύψουμε. Αλλά και πάλι, ξέρουμε ποιος θα μας σώσει και από αυτό.